Kimlik isteyen polise banka kartı

Kimlik isteyen polise banka kartı

İstanbul'da sokağa çıkma yasağında polisin durdurduğu bir araçtaki kadın kimlik isteyen polise banka kartı gösterdi. Ekipler kadın yasağı ihlal ettiği için 3 bin 150 lira ceza yazdı.

İstanbul'da sokağa çıkma yasağının sürdüğü saatlerde polisin durdurduğu bir araçtaki kadın kimlik yerine banka kartı gösterdi.

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında yılbaşı nedeniyle uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının devam ettiği saatlerde, polis ekipleri İstanbul genelinde denetimlerini aralıksız sürdürdü.

Polis, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişinde yapılan denetim noktasında içerisinde iki kadın ve iki erkeğin bulunduğu otomobili durdurdu.

Otomobildeki üç kişi kimlik ve çalışma belgelerini gösterirken adının Yelda C. olduğu öğrenilen kadın ise herhangi bir belge gösteremedi. Kimlik belgesini görmek isteyen polise banka kartını gösteren kadına 3 bin 150 lira idari para cezası kesildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN