Kırklareli ve Ordu için karantina kararları

Kırklareli ve Ordu için karantina kararları

Ordu ve Kırklareli için peş peşe karantina kararları verildi. Ordu'da bir mahalle, Kırklareli'nde de bir köy ile iki sokakta koronavirüs tedbirleri kapsamında karantina uygulaması başlatıldı.

Ordu'nun Kabataş ilçesine bağlı Elbeyi Mahallesi için karantina kararı çıktı. 

Valilik'ten yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Elbeyi Mahallesi'nde vaka ve olası vaka ile bunların temaslıları sonucu ev karantinasında bulunan kişilerin sayısında artış olduğu tespit edilmiştir. Bu kapsamda koronavirüs salgınının kontrol altına alınması amacıyla Elbeyi Mahallesi'nde 15 Ekim tarihi saat 24.00'ten itibaren ikinci bir değerlendirmeye kadar karantina kararı alınmasına, söz konusu mevki ile olan giriş çıkışların kapatılmasına karar verilmiştir."

BİR KÖY KARANTİNADA

Kırklareli'nde de koronavirüs tedbirleri kapsamında bir köy ile bir sokak karantina altına alındı.

Kırklareli Valiliğinden yapılan açıklamada, Babaeski ilçesi Taşağıl köyü ile Büyükmandıra beldesindeki Bağlar Sokağı için İl Hıfzıssıhha Kurulunca 14 günlük karantina kararı alındığı belirtildi. 

2 SOKAK İÇİN KARAR

Dün de yine Kırklareli'nde iki sokak karantina altına alınmıştı. Kırklareli Valiliği'nden yapılan açıklamada, Yayla Mahallesi'ndeki Çam 2 ve Çam 3 Sokakları için İl Hıfzıssıhha Kurulu'nca 14 günlük karantina kararı alındığı duyurulmuştu.

01.jpg

Eskişehir'de de koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle karantinada olması gereken bir kişi, otomobiliyle drift yaptığı sırada mahalle bekçileri tarafından yakalandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN