Kırklareli’nde bir ilçede daha okullar tatil edildi

Kırklareli’nde bir ilçede daha okullar tatil edildi

Kırklareli’nde okullara kar tatili verilip verilmediği araştırılırken bir ilçede okulların tatil edildiği haberi geldi. Son dakika haberini ve 4 Ocak Kırklareli okullar tatil edildiğine dair detayları haberimizden takip edebilirsiniz. İşte son dakika haberleri ve "Kırklareli’nde okullara kar tatili var mı?" sorusunun detayları...

Kırklareli’nde okullara kar tatili haberleri Kırklaren'nde yşayab vatandaşlar ve öğrenciler tarafından araştırılıyor. Merak eden vatandaşlarımız için son dakika haberlerini ve  4 Ocak Kırklareli okullar tatil haberlerinin detayları...

Kırklareli’nin Demirköy ilçesinin yanı sıra Kofçaz ilçesinde de yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından kar yağışının akşam saatlerinde etkisi göstermesiyle Kırklareli’nin Demirköy ilçesi ve Kofçaz ilçesinde eğitime 1 gün ara verildi. Kar tatili nedeniyle yapılan açıklamada, hamile ve engellilerin de 1 gün idari izinli sayılacakları belirtildi.

KIRKLARELİ'NDE KAR YAĞIŞI HAYATI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Kırklareli'nin yüksek kesimlerinde başlayan kar etkili oluyor. Kar yağışı, özellikle Demirköy ve Kofçaz ilçeleri ile Bulgaristan'a ulaşımın sağlandığı Dereköy Sınır Kapısı yolunda etkisini zaman zaman tipi şeklinde sürdürüyor.

Hava sıcaklığının sıfırın altında 2 derece ölçüldüğü Demirköy ilçesinde kar kalınlığı 7, Kofçaz ilçesinde 6, Dereköy Sınır Kapısı yolunda ise 3 santimetreye ulaştı.

Hazırlıksız yola çıkan bazı sürücüler ise zor anlar yaşadı. 

Karayolları 15. Şube Şefliği ile İl Özel İdaresi ekipleri, yağışın etkili olduğu bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor.

Karın 5 Ocak Cumartesi gününe kadar etkili olması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN