Kısıtlama öncesi İstanbul'da bildik manzara: Trafik yine kilitlendi

Kısıtlama öncesi İstanbul'da bildik manzara: Trafik yine kilitlendi

Hafta sonu kısıtlamasına saatler kala İstanbul'da trafik yoğunluğu başladı. Yoğunluk saat 17.30 itibariyle yüzde 71'e yükseldi.

İstanbul'da hafta sonu kısıtlaması öncesi yine trafik yoğunluğu yaşanıyor. Yoğunluk haritasına göre saat 17.30 itibarıyla yoğunluk yüzde 71'e kadar çıktı. Megakentte yoğunluğun en çok olduğu yerlerden biri ise Fatih Aksaray oldu. Saat 16.00'dan itibaren başlayan yoğunluk nedeniyle tramvay ve otobüs duraklarında sosyal mesafe kuralı hiçe sayıldı

Koronavirüs salgınını önlemek için alınan tedbirler kapsamında hafta sonu dışarı çıkma yasağı bugün saat 21.00'de başlayacak.

DHA'nın haberine göre, kısıtlama öncesinde Fatih Aksaray'da trafik ve toplu taşımada yoğunluğu yaşandı. Saat 16.00'dan itibaren başlayan yoğunluk nedeniyle tramvay ve otobüs duraklarında sosyal mesafe kuralı hiçe sayıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN