Konyalı LGS birincisi: Bunu bekliyordum

Konyalı LGS birincisi: Bunu bekliyordum

Konya'da, Liseye Geçiş Sınavı'nda (LGS) tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye birincilerinden olan Muhammed Emir Eren, ''Bu başarıyı düzenli ve sistemli çalışarak elde ettim. Bunu bekliyordum" dedi.

LGS'de tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye birincilerinden biri olan Form Kampüs Koleji öğrencisi Muhammed Emir Eren, bu başarıyı beklediğini söyledi. Eren, ''Bu başarıyı düzenli ve sistemli çalışarak elde ettim. Bunu bekliyordum. Hedefim elektrik-elektronik mühendisi olmak" dedi.

Anne Ayşe Eren ise, ''Aslında çok çalışmadı. Planlı çalıştı. Dersi, derste dinleyerek başardı. Küçük yaştan itibaren 3 yaşında bile zihinden toplayıp çıkarabilen bir çocuktu. Matematik zekası her zaman ön plandaydı. Oğlumun birinci sınıf öğretmeni, bu çocuğun ismini gün gelecek billboardlarda göreceksiniz, derdi. Öğretmenimizin yüzünü kara çıkarmadık. Emeği geçen öğretmenlerimize çok teşekkür ederim" diye konuştu.

DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN