Hamile iki kadın koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi

Hamile iki kadın koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi

Antalya'nın iki ilçesinde hamile olan iki kadın koronavirüse yenilirken yeni doğan bebekleri hayata tutundu. İkiz doğan bebeklerin birinde ise koronavirüs tespit edildi. Anneler ise son yolculuğuna uğurlandı.

Antalya'nın Kumluca ve Fenike ilçelerinde doğum yapan iki anne koronavirüse yenik düştü. Koronavirüse yakalanan annelerden biri olan 30 yaşındaki Ceylin Göktaş'ın doğumundan bir gün sonra koronavirüs belirtileri başladı ve hemen hastanede tedavi altına alındı. 10 gün boyunca tedavi gören anne Göktaş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç anneden geriye 10 günlük bebeği kaldı.

BEBEKLERİN BİRİNDE KORONAVİRÜS TESPİT EDİLDİ

Finike ilçesinde ise hamile olan ve doğumuna bir ay kalan Nursel Aksoy da koronavirüse yakalandı. Bir süre sonra durumu ağırlaşan Nursel Aksoy'un ikiz bebekleri sezaryen yoluyla alındı. Ancak anne Aksoy, operasyondan kısa bir süre sonra yaşamını yitirdi. Sağlıklı doğan bebeklerden birinde ise koronavirüs tespit edildi.

Nursel Aksoy’un cenazesi de alınan korona virüs tedbirleri eşliğine Finike Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN