Koronavirüsü yenen Cristiano Ronaldo sahalara dönüyor

Koronavirüsü yenen Cristiano Ronaldo sahalara dönüyor

Juventus'un yıldızı Cristiano Ronaldo, koronavirüs testinin negatif sonuçlanmasının ardından sahalara dönüyor.

İtalya Serie A'nın 6. haftasında Juventus, Spezia deplasmanına çıkacak. Karşılaşma öncesi basın toplantısına katılan Juventus Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Cristiano Ronaldo'nun Spezia maçında oynayacağını söyledi.

TEKNİK DİREKTÖR PİRLO DUYURDU

Ligde oynadığı 5 maçta 2 galibiyet 3 beraberlik alan Torino ekibinin çalıştırıcısı Pirlo, "Cristiano'yu iyi buldum. Yarın bizimle olacak. Maçın başında itibaren oynayacağını sanmıyorum. Evde sürekli antrenman yaptı ama takım antrenmanı ile aynı şey değil. O bizim için ana oyunculardan birisi" diye konuştu.

RONALDO'SUZ 4 MAÇTA 1 GALİBİYET

Juventus, 13 Ekim'de covid-19 testinin pozitif olduğu açıklanan Ronaldo'dan yoksun çıktığı 4 maçta sadece 1 galibiyet aldı. Crotone ile deplasmanda 1-1 berabere kalan siyah-beyazlı takım, Şampiyonlar Ligi grup maçında Dinamo Kiev'i 2-0 yendi. Serie A'nın 5. haftasında evinde Verona ile 1-1 berabere kaldıktan sonra İtalyan ekibi, Avrupa arenasında Barcelona'ya 2-0 yenildi.

Serie A'da Ronaldo'nun oynamadığı 2 maçta 2 gol atabilen Juventus, 35 yaşındaki oyuncunun yer aldığı maçlarda 8 gol buldu.

Portekizli yıldız, bu sezon Juventus forması ile çıktığı 3 karşılaşmada 3 gol kaydetti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN