Kovid mağduru müziğe Ahbap’tan yardım eli

Kovid mağduru müziğe Ahbap’tan yardım eli

Ahbap Derneği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi desteğiyle Harbiye Açıkhava’da düzenleyeceği ‘Sahneye Ses Ver’ dayanışma etkinliğiyle pandemi mağduru müzisyenlere sahip çıkacak.

SALİHA SULTAN | KARAR

Sanatçı Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap Derneği, mart ayından beri mali kriz yaşayan müzik sektörü için düzenlenen ilk yardım etkinliğine imza atacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) desteğiyle Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda ‘Sahneye Ses Ver’ adıyla gerçekleşecek etkinlikte Levent’in yanı sıra, Hayko Cepkin, Cem Adrian, Melek Mosso, Ceylan Ertem, Hazal Kaya, Onur Saylak, Fırat Tanış, Sunay Akın ve Nihat Sırdar, Sumru Yavrucuk, Zeynep Bastık ve Emircan İğrek sahne alacak.

Sunuculuğunu Ebru Cündübeyoğlu ve Hakan Yılmaz’ın üstlendiği dayanışma gecesinin gelirleri dernek aracılığıyla ihtiyacı olan sahne emekçilerine ulaştırılacak. 

ahbap3.jpg

Geçtiğimiz günlerde Türk tiyatrosunun efsane isimlerinin pandemi mağduru tiyatro sanatçılarını desteklemek için sahneye çıktığı ‘Sahnede Bir Hayat’ projesi ile pandemi mağduru tiyatroculara destek veren İBB, etkinlikte Ahbap Derneği’ne hem sahne hem teknik destek verecek. Müzikseverler ise bu özel gece için aldıkları biletlerle etkinliği ister Harbiye Açıkhava’da yada hava koşullarının olumsuzluğu durumunda online olarak evlerinden izleyebilecekler.

Etkinlikte, İstanbul Valiliği’nin 12 Eylül’de başlattığı ve müzisyenlerden tepki gören açık hava konser yasağı sona ermediği için orkestra yer almayacak. Hayranları çok ısrar ederse sahneye çıkan sanatçılar çıplak sesle birer şarkı mırıldanacak. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN