Kral Şakir Cumburlop 23 Nisan özel bölüm tarihi ve konusu belli oldu!

Kral Şakir Cumburlop 23 Nisan özel bölüm tarihi ve konusu belli oldu!

Çocukların ilgiyle takip ettiği Kral Şakir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel bölümüyle geliyor. Çocukların eğlenceli vakit geçireceği 'Kral Şakir Cumburlop' 23 Nisan 2021 Cuma günü online platform Exxen'de yayınlanacak. İşte, Kral Şakir Cumburlop fragmanı...

Varol Yaşaroğlu Grafi2000'nin yapımcısı olduğu yerli çizgi filmi Kral Şakir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel bölümüyle çocukları ekran başına kilitleyecek. Çocuklar hem eğlenerek hem de dans ederek 23 Nisan'ın tadını doyasıya çıkaracak.

KRAL ŞAKİR CUMBURLOP FRAGMAN

KRAL ŞAKİR CUMBURLOP NE ZAMAN, NEREDE YAYINLANACAK?

Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın yarınların umudu, kardeşlik dolu olduğu mesajlarının verileceği Kral Şakir Cumburlop, 23 Nisan 2021 Cuma günü yerli dijital platform Exxen'de izleyicisiyle buluşacak. Exxen'in ücretli hizmet verdiğini belirtelim.

KRAL ŞAKİR CUMBURLOP KONUSU NE?

Kral Şakir ve arkadaşları bilinmeyen bir nedenle balığa dönüşür. Bundan kurtulmanın yollarını ararlarken Mirket'in fikriyle şaşkına dönerler fakat başka çareleri yoktur. Mirket, kurtulabilmelerinin tek çaresinin tehlikeli köpekbalığını bulup onun DNA'sından numune almak olduğunu söyler. Hazır balığa dönüşmüşlerken köpekbalığının peşine düşerler. Ama bunu başarmak hiç kolay olamayacaktır. Çünkü denizde; robot balıklar mı dersin, tehlikeli canavarlar ve denizanaları mı dersin, ne ararsan vardır.

KRAL ŞAKİR 23 NİSAN ŞARKISI SÖZLERİ

Yirmi yirmi yirmi üç nisan

Yirmi yirmi yirmi üç nisan

Yirmi yirmi yirmi üç nisan

Kutlu olsun hepimize bu bayram!

Çocuklar toplanın bugün bizim günümüz,

Neşeyle dolu 23 Nisan,

Coşkuyla kutlayalım, eğlenelim, hoplayalım

Çünkü bugün bizim, 23 Nisan!

Atamızdan yadigar bize bu bayram,

Tüm çocuklara etti armağan.

Yarınlar umut dolu, neşe kardeşlik dolu,

Bizimdir arkadaşlar bu bayram.

Canan, Şakir, Necati bizimle!

Hepsi bugün eğleniyor, keyfi yerinde.

Bunu her yıl kutlarız sevinçle

Hep beraber olalım, verelim el ele

Yirmi yirmi yirmi üç nisan

Kutlu olsun hepimize bu bayram!

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN