23 Nisan'da kargolar açık mı, dağıtım yapacak mı?

23 Nisan'da kargolar açık mı, dağıtım yapacak mı?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl cuma gününe denk geliyor. Resmi tatil olan bugün ayrıca koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı uygulanacak. 23 Nisan 2021 Cuma günü PTT Kargo ve diğer kargo firmaları çalışmayacak ve dağıtım yapmayacak. İşte detaylar...

2021 yılı resmi tatil günleri içerisinde yer alan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, cuma günü coşkuyla kutlanıyor. Kovid-19 salgınının devam etmesiyle dolayısıyla bu yıl 23 Nisan'da Türkiye genelinde sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Bayram sevinci evlerde ve sanal mecralarda yaşanacak.

23 NİSAN 2021 KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU?

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın kutlanacağı 23 Nisan 2021 Cuma günü kargo firmaları çalışmayacak, dağıtım yapmayacak ve paket teslim almayacak.

Bilindiği üzere kargo firmaları sokağa çıkma yasağı günlerinde paket dağıtımı gerçekleştiriyor fakat şubelerden paket teslimi almıyordu. 23 Nisan 2021 günü de sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Ancak kargo firmaları bu 23 Nisan gününde, sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı değil resmi tatil olmasından dolayı faaliyet göstermeyecek.

24 NİSAN 2021 KARGOLAR AÇIK MI?

Resmi tatil olmasından mütevellit 23 Nisan 2021 Cuma günü PTT'ler, bankalar, okullar, kargolar, devlet daireleri kapalı olacak, hastaneler ise açık olacak. 24 Nisan 2021 Cumartesi günü ise hastaneler, PTT'ler, kargolar (yarım gün) açık olacak.

Detaylı bilgi için ilgili kargo firmasının çağrı merkezinden bilgi alabilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN