Aynur Doğan, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde: Dakikalarca alkışlandı

Aynur Doğan, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde: Dakikalarca alkışlandı

Kürt sanatçı Aynur Doğan, bu akşam Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda dinleyicileriyle buluştu. Doğan’ın konserine büyük ilgi gösterildi.

Kürt sanatçı Aynur Doğan, İBB Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda bu akşam dinleyicilerle buluştu. Kocaeli'deki konserinin iptal edilmesinin ardından kamuoyunun yoğun destek verdiği Doğan, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'ndaki konserinde de yoğun alkış aldı. Doğan’ın konserine yoğun ilgi gösterildi ve biletler tükendi.

Kocaeli’de AK Partili Derince Belediyesi, 20 Mayıs’ta Derince Açık Hava Sahnesi'nde düzenlenmesi planlanan Aynur Doğan konserini iptal etmişti. Belediyeden yapılan açıklamada, “İlçemiz sınırları içerisinde özel bir firmanın yapacak olduğu konser organizasyonunun yapılan detaylı inceleme sonucunda uygun olmadığı tespit edilmiş olup, etkinlik belediyemiz tarafından iptal edilmiştir” denilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN