Mor ve Ötesi'nden konserde 'Gezi' desteği: Mücella abla da yalnız değil, Can Atalay da...

Mor ve Ötesi'nden konserde 'Gezi' desteği: Mücella abla da yalnız değil, Can Atalay da...

Mor ve Ötesi grubunun, Vodafone Park'ta verdiği konserde Gezi Davası tutukluları Mücella Yapıcı ve Can Atalay'a destek veren sözleri, dinleyiciler tarafından alkışlanarak desteklendi.

Ünlü rock grubu Mor ve Ötesi'nin, Gezi Parkı eylemlerinin 9. yıl dönümünde İnönü Stadı’nda (Vodafone Park) verdiği konsere on binlerce kişi katıldı. Grubun solisti Harun Tekin'in Gezi Davası'nda 18 yıl hapis cezası alarak tutuklanan Mücella Yapıcı ve Can Atalay’ı anarak yaptığı konuşma, dinleyiciler tarafından saniyelerce alkışlandı.

2.jpgMor ve Ötesi

'MÜCELLA ABLA DA YALNIZ DEĞİL, CAN ATALAY DA'

Tekin, "Bugün burada yalnız olmadığımızı gördük. Ama yalnız olmadığını bilmesi gereken başkaları da var. Mücella abla da yalnız değil, Can Atalay da yalnız değil" diye konuştu.

Ünlü solist, sözlerine "Çok yakında her şey daha güzel olacak" diyerek devam ederken grup, konseri "Park" şarkısıyla sonlandırdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN