Mor ve Ötesi'nden konserde 'Gezi' desteği: Mücella abla da yalnız değil, Can Atalay da...

Mor ve Ötesi'nden konserde 'Gezi' desteği: Mücella abla da yalnız değil, Can Atalay da...

Mor ve Ötesi grubunun, Vodafone Park'ta verdiği konserde Gezi Davası tutukluları Mücella Yapıcı ve Can Atalay'a destek veren sözleri, dinleyiciler tarafından alkışlanarak desteklendi.

Ünlü rock grubu Mor ve Ötesi'nin, Gezi Parkı eylemlerinin 9. yıl dönümünde İnönü Stadı’nda (Vodafone Park) verdiği konsere on binlerce kişi katıldı. Grubun solisti Harun Tekin'in Gezi Davası'nda 18 yıl hapis cezası alarak tutuklanan Mücella Yapıcı ve Can Atalay’ı anarak yaptığı konuşma, dinleyiciler tarafından saniyelerce alkışlandı.

2Mor ve Ötesi

'MÜCELLA ABLA DA YALNIZ DEĞİL, CAN ATALAY DA'

Tekin, "Bugün burada yalnız olmadığımızı gördük. Ama yalnız olmadığını bilmesi gereken başkaları da var. Mücella abla da yalnız değil, Can Atalay da yalnız değil" diye konuştu.

Ünlü solist, sözlerine "Çok yakında her şey daha güzel olacak" diyerek devam ederken grup, konseri "Park" şarkısıyla sonlandırdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN