Fazıl Say'dan 8 isim için beste: Beni çok etkilediler

Fazıl Say'dan 8 isim için beste: Beni çok etkilediler

Ünlü piyanist Fazıl Say; Tarık Akan, Yıldız Kenter, Yaşar Kemal, Ahmet Say, Şarık Tara, Türkan Saylan, Nejat Eczacıbaşı ve Fikret Otyam gibi isimlere beste yaptı. Bestesini sosyal medyadan duyudan sanatçı, "8 şahsiyet için müzikler. Müziğimle onları anlattım. Beni çok etkilemiş insanlarımız... Şubat kayıt... Ben heyecanlıyım" diye yazdı.

Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, kendisini çok etkilediğini söylediği 8 isim için beste yaptığını açıkladı. Say, "8 fotoğraf... 8 şahsiyet için müzikler. Müziğimle onları anlattığım. Beni çok etkilemiş insanlarımız. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak" paylaşımını yaptı. Paylaşımda, bu isimlerin Tarık Akan, Yıldız Kenter, Yaşar Kemal, Ahmet Say, Şarık Tara, Türkan Saylan, Nejat Eczacıbaşı ve Fikret Otyam olduğu görüldü.

'MÜZİĞİMLE ONLARI ANLATTIĞIM 8 İSİM'

Ünlü piyanist, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Yeni besteler hazır sayılır... Bu serinin adı: PORTRELER opus 101. Piyano ve flüt için. 2022. Ucundan köşesinden bugün el yazması paylaşayım. 8 fotoğraf... 8 şahsiyet için müzikler. Müziğimle onları anlattığım. Beni çok etkilemiş insanlarımız. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak... Şubat kayıt... Ben heyecanlıyım. Ve tabii ki flüt Bülent Evcil.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN