Fazıl Say'dan kendisine 'yamuk ağız' diyenlere yanıt

Fazıl Say'dan kendisine 'yamuk ağız' diyenlere yanıt

Fazıl Say, kendisine 'yamuk ağız' diyenlere, 'Tavşan dudak doğumluyum. Dört ameliyatım var' diye cevap verdi.

Ünlü piyanist Fazıl Say, kendisinin ve eşi Ece Dağıstan Say'ın, Ekrem ve Dilek İmamoğlu çiftiyle çektirdiği fotoğrafı Twitter hesabından paylaşarak, "Fotoğrafı çeken kişi de Devlet Bahçeli'dir" demişti. Bu paylaşımın ardından tepkiler alan Say'a 'yamuk ağız' denilerek dış görünüşüyle ilgili yorumlar yapılmıştı. Say, kendisine yapılan yorumlara 'Ben tavşan dudak doğumluyum. Dört ameliyatım var' şeklinde karşılık verdi.

Fazıl Say, şu şekilde açıklama yaptı:

"FİZİKSEL DURUMUM BU"

"Naçizane, sevenimiz sevmeyenimiz bir çift söz etmek isterim. İlki şu; “Yamuk ağızlı Fazıl”. (Bu benim kırıldığım alındığım bir şey değildir.) Ben tavşan dudak doğumluyum. (3 dudak) Zordur. 4 ameliyatım var. Yine de; görüntü tam düzelmez. Gerçek bu. Fiziksel olarak durum bu.

Keza; ikincisi dişlerim, tavşan dudak sebebi, iç damaklarda çıkanları oldu. Hacettepe’de 9 yıl süren (ve 17 yaşımda biten) çok yorucu bir ortodonti metodu ile dişler öne çekildi, yerleştirildi. Çok iyi bakmama uğraşmama rağmen çok sağlıklı değil ve iyi değil. Ne diyeyim?"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN