Fazıl Say, Sezen Aksu'nun 'Avcı' şiirini besteleyecek

Fazıl Say, Sezen Aksu'nun 'Avcı' şiirini besteleyecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'dilini koparırız' ifadeleriyle hedef aldığı Sezen Aksu, tepkisini 'Avcı' şiiriyle göstermişti. Aksu'nun ardından sosyal medyada birçok kişinin tepki yağdırdığı Fazıl Say da bugün yaptığı bir paylaşımda 'Avcı' şiirini besteleyeceğini duyurdu.

Ünlü piyanist Fazıl Say, kendisinin ve eşi Ece Dağıstan Say'ın, Ekrem ve Dilek İmamoğlu çiftiyle çektirdiği fotoğrafı "Fotoğrafı çeken kişi de Devlet Bahçeli'dir" sözüyle Twitter hesabından paylaşmıştı. Bu paylaşımın ardından 'yamuk ağız' ifadeleriyle hakaret edilen Say, kendisine yapılan yorumlara 'Ben tavşan dudak doğumluyum. Dört ameliyatım var' şeklinde karşılık vermişti. Say, kişisel Twitter hesabından bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 'dilini koparırız' sözüyle hedef alınan Sezen Aksu, 'Avcı' şiiri ile yanıt vermişti. Say ise Aksu bestelemeyeceğini belirttiği için kendisinden izin alarak 'Avcı' şiirini besteleyeceğini duyurdu.

Say, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 2023 yılına yetiştirmek istediği 'Kadın Şairler' projesinde Sezen Aksu'ya da yer vereceğini şu ifadelerle kaydetti:

''Hepinize güzel bir gün dilerim. Sessiz bir odadayım. Önümde 'Avcı' adındaki şiir. Nasıl bestelerim diye düşünüyorum. Merak etmeyin, Şairinden izin aldım. Kendisi bestelemeyecekmiş, yapmak isterim bu durumda, Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım layık olmak için.

EN ANLAMLI ŞİİRİ...

Bir 'kadın şairler' projemden bahsetmiştim. 2023’e yetiştireceğim. Gülten Akın, Birhan Keskin, Nilgün Marmara, Gonca Özmen, Lale Müldür ve daha pek çok şair, genç şairler de var,15. Yüzyıldan Zeynep Hatun da var. Elbetteki Sezen Aksu da var. Ve bence en anlamlı şiiri.. Çalışmaya.''

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN