Gül Sunal eşinin eşyalarını paylaşıp yazdı: Kemal evimizden temelli gidiyor

Gül Sunal eşinin eşyalarını paylaşıp yazdı: Kemal evimizden temelli gidiyor

İBB’nin katkılarıyla Göztepe Parkı’nda usta sanatçı Kemal Sunal adına müze kuruluyor. Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, eşinin evden giden eşyalarını paylaşarak, “Kemal, evimizden temelli gidiyor. Elbette çok güzel bir sebeple ayrılıyoruz ama evden tamamen gidiyor gibi bir hisse kapıldım. Artık sevenlerine emanet” dedi.

Gül Sunal, 22 yıldır hayalini kurduğu Kemal Sunal Müzesi’ni Sunay Akın ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile birlikte hayata geçiriyor.

KULLANDIĞI EŞYALAR ARTIK MÜZEDE

Sanatçının kişisel eşyaları, filmlerdeki kostümleri ve film afişleri Göztepe Parkı’ndaki müzede sergilenecek.

2000'de hayatını kaybeden usta oyuncunun hatıralarına ev sahipliği yapacak olan müzenin hazırlıkları devam ederken Gül Sunal da eşinin evden giden eşyalarını sosyal medya hesabından paylaştı.

‘KEMAL EVİMİZDEN TEMELLİ GİDİYOR’

Gül Sunal, duygusal paylaşımına şu notu düştü:

“Kemal, evimizden temelli gidiyor. Canım Sunay Akın ve Ekrem İmamoğlu Bey’in mükemmel projesi olan Göztepe Parkı'ndaki Kemal Sunal Müzesi için yıllardır seve seve baktığımız eşyaları ölümsüzlüğe gidiyor. Elbette çok güzel bir sebeple ayrılıyoruz ama evden tamamen gidiyor gibi bir hisse kapıldım. Artık sevenlerine emanet”

ALİ SUNAL: BÜYÜK AİLESİYLE BULUŞMAYA GİDİYOR

Usta oyuncu Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal ise annesinin paylaşımının altına yorum yaptı. Ali Sunal, "Anne sevenleriyle, büyük ailesiyle buluşmaya gidiyor. Böyle düşünelim." dedi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN