LeMan’dan Aynur Doğan kapağı

LeMan’dan Aynur Doğan kapağı

Leman Dergisi, bu haftaki kapağına Kocaeli Derince Belediyesi’nin konserini iptal ettiği sanatçı Aynur Doğan’ı taşıdı. Derginin kapağında, "Bir hafta içerisinde Eskişehir'de Anadolu Fest, Kocaeli'nde Aynur Doğan konseri iptal oldu. Ankara'da İnek Bayramı'na adli ve idari soruşturma açıldı." ifadeleri yer aldı.

Sanatçı Aynur Doğan'ın Kocaeli Derince Belediyesi tarafından konserinin iptal edilmesinin ardından Leman Dergisi bu haftaki kapağında konuyu ele aldı. Derince Belediyesi, 20 Mayıs'ta yapılması planlanan konseri “İlçemiz sınırları içerisinde özel bir firmanın yapacak olduğu konser organizasyonunun yapılan detaylı inceleme sonucunda uygun olmadığı tespit edilmiş olup, etkinlik belediyemiz tarafından iptal edilmiştir” paylaşımıyla duyurmuştu.

Aynur Doğan ise yaptığı paylaşımda; “Aşıklar hakikati ispatlayanlardır, biz de bu yolda ilerlemeye devam ediyoruz. Gücümüzün yettiği, sevginizin olduğu her yerde paylaşarak birlikte büyüyeceğiz. Bizler ‘kaslarınızı’ geliştireceğiniz kum torbası değil ancak yüreğinizi ve vicdanlarınızı güçlendirmenin fırsatlarıyız” ifadelerini kullanmıştı.

Aynur Doğan'ın konserinin iptal edilmesinin ardından Leman Dergisi, bu haftaki kapağına Aynur Doğan'ı taşıdı.

Dergide; 'Bir hafta içerisinde Eskişehir'de Anadolu Fest, Kocaeli'nde Aynur Doğan konseri iptal oldu. Ankara'da İnek Bayramı'na adli ve idari soruşturma açıldı. CHP Lideri Twitter paylaşımında şöyle tepki gösterdi: "Gece müzik yasak. Gençler KPOP seviyor. AKP Belediyesince Kürtçe müzik yasak. Eğlenmeyi yasaklayan bir Anayasa değişikliği getirsinler. Yakışır onlara." ifadeleri yer aldı.

1652802874378-leman.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN