Kulüpler deplasman yasağının kalkmasına ne tepki verdi?

Kulüpler deplasman yasağının kalkmasına ne tepki verdi?

Spor Toto Süper Lig'de deplasman yasağının kaldırılmasıyla ilgili olarak Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bu yasağın kalkmasına öncülük ettiklerini belirterek karardan memnun olduğunu dile getirdi. Fenrbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu da, yasağın kalkmasının, sosyal ortamda gelişen desteğe ve dayanışmaya katkıda bulunduğunu ifade ederken Bursaspor Başkanı Ali Ay ise, sadece kulüplerin değil taraftarların da bu birlik ve beraberliğe ayak uydurması gerektiğini söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, futbolda deplasman yasağının kaldırılmasıyla ilgili karara öncülük ettikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Orman, Kulüpler Birliği Vakfı'nın İstanbul'da gerçekleştirdiği olağan toplantısından sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Siyah-Beyazlı kulüp olarak geçen günlerde yasağın kaldırılması çağrısında bulunduklarını hatırlattı.

Kulüpler Birliği Vakfının, çağrılarına sahip çıktığını vurgulayan Orman, "Beşiktaş Kulübü olarak duruşumuzu bir süre önce açıklamıştık. Artık bu yasağın kalkması gerektiğini ifade etmiştik. Bununla alakalı bir deklarasyon yayınlamıştık. Bugün de Kulüpler Birliği Vakfı buna sahip çıktı. Öncülük ettiğimiz için mutluyuz" diye konuştu.

16-08/11/bursaspor_kulubu_nun_yeni_baskani_ali_ay_h41340_a059d.jpg

ALİ AY: ÇOK GÜZEL BİR ORTAM OLUŞTU

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminden sonra ülkede birlik ve beraberliğin oluştuğunu söyledi.

Deplasman yasağının kaldırılmasını, olması gereken bir gelişme olarak niteleyen Ay, "Bu sene farklı olmasını istiyoruz. 15 Temmuz'u hepimiz gördük. Birlik ve beraberliğin olduğu bir ülkede her şeyin doğru gideceğine el birliğiyle karar verdik. Burada sadece başkanların değil, taraftarların da birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini düşünüyoruz. Çok güzel bir ortam oluştu. İnşallah hep birlikte başarılı oluruz. Güzel bir lig yaşarız" ifadelerini kullandı.

Yeşil-Beyazlı kulübün başkanı, sakatlıklardan dolayı 2 transfer gerçekleştireceklerini belirterek, "Transfer yapmayı düşünmüyorduk ama Emre Taşdemir kötü bir sakatlık geçirdi. Herhalde 4-5 ay yok. Deniz Yılmaz, 6 hafta yok. Onun için iki takviye daha yapmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

16-08/11/1268043_620x410.jpg

ŞEKİP MOSTUROĞLU: ÖNEMLİ BİR KARAR

Deplasman yasağının kaldırılmasını değerlendiren Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ise Kulüpler Birliği Vakfının aldığı kararın tavsiye niteliğinde olduğunu vurgulayarak, "Önemli bir karar. 15 Temmuz'dan beri meydanlarda vatandaşlarımız birlik ve beraberlik adına önemli işler yapıyor.

Sosyal ortamda gelişen bu desteğe ve dayanışmaya katkıda bulunma adına kulüpler böyle bir karar aldı. Tabi bu tavsiye niteliğinde bir karar. İnşallah uygulanır ve taraftarlar bir arada futbolun zevkine varır" görüşlerini dile getirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN