Lukaku, Inter formasıyla çıktığı 15 Avrupa maçında 13 gol kaydetti

Lukaku, Inter formasıyla çıktığı 15 Avrupa maçında 13 gol kaydetti

İtalyan temsilcisi Inter, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasında deplasmanda Borussia Mönchengladbach'ı 3-2 mağlup ederek gruptan çıkma şansını son maça taşıdı. Lukaku, 10 dakika 2 gol atarak maça damga vurdu. İşte maçın özeti ve golleri...

Avrupa Şampiyonlar Ligi B grubunda Almanya ekibi Borussia Mönchengladbach ile İtalya Serie A takımı Inter kozlarını paylaştı. Borussia Park'ta oynanan karşılaşmayı Inter 3-2 kazanarak gruptan çıkma umutlarını son maça taşıdı.

GOL MAKİNESİ LUKAKU!

Inter, karşılaşmanın 17. dakikasında Darmian ile öne geçerken Borussia Mönchengladbach, Plea ile bu gole 45+1'de cevap verdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda Inter, Şampiyonlar Ligi umutlarının bu sezon son bulmaması için büyük gayret verdi ve bu anlarda sahneye çıkan Romelu Lukaku 64. ve 73. dakikalarda attığı gollerle iki farklı üstünlüğü getirdi. 75'te Plea'nın ikinci golüyle farkı bire indiren Gladbach, galibiyeti kaçırarak gruptan çıkmayı garantileme şansını kaçırdı.

Takımını yenilgiden kurtaran Belçikalı yıldız Lukaku, Inter formasıyla çıktığı 56 maçta 40 gol kaydetmeyi başardı.

eolqxp0weaia5m0.png

B GRUBU PUAN TABLOSU

1) Borussia Mönchengladbach / 8 puan
2) Shakhtar Donetsk / 7 puan
3) Real Madrid / 7 puan
4) Inter / 5 puan

Bu sonuçların ardından Inter 5 puana yükseldi, Borussia Mönchengladbach 8 puanda kaldı ve B grubunda son hafta tam bir heyecan fırtınasına dönüştü. Son hafta Inter, Shakhtar Donetsk ile karşı karşıya gelirken Borussia Mönchengladbach ise Real Madrid ile kozlarını paylaşacak.

INTER BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH MAÇ ÖZETİ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN