Şampiyonlar Ligi tarihinde bir ilk: Juventus maçında görevlendirildi

Şampiyonlar Ligi tarihinde bir ilk: Juventus maçında görevlendirildi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Juventus ile Dinamo Kiev arasında oynanacak maça Fransız hakem Stephanie Frappart atandı. Böylece Lig tarihinde ilk defa bir maçta kadın hakem görev yapmış olacak.

Şampiyonlar Ligi tarihinde bir maça ilk defa kadın hakem atandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda Juventus ile Dinamo Kiev arasında oynanacak karşılaşmayı Fransız hakem 36 yaşındaki Stephanie Frappart yönetecek. Frappart, bu maçta görev yaparak UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinde düdük çalan ilk kadın hakem olacak.

SÜPER KUPA MAÇINI YÖNETMİŞTİ

Frappart, geçen yıl Liverpool ile Chelsea arasında oynanan UEFA Süper Kupa maçını yöneterek tarihe geçmişti.

36 yaşındaki hakem bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde 2’si grup olmak üzere 3 maç yönetti. Frappart ayrıca Fransa Ligue 1’de 5, Ligue 2’de 2 ve UEFA Uluslar Ligi’nda 1 maçta düdük çaldı.

ALİ PALABIYIK'A DA GÖREV

Öte yandan FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık, Rusya'nın Lokomotiv Moskova ile Avusturya'nın Salzburg takımları arasında 1 Aralık Salı günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu müsabakasını yönetecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN