Lütfi Yalman, FETÖ elebaşısı Gülen’in merhum Erbakan’a düşmanlığını anlattı

Lütfi Yalman, FETÖ elebaşısı Gülen’in merhum Erbakan’a düşmanlığını anlattı

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımıcısı Yalman, FETÖ elebaşısı Gülen’in bir konuşmasında merhum başbakan Necmettin Erbakan’a beddua ettiğini söyledi.

ÖZEL HABER / EROL METİN

FETÖ elebaşısı Fethullah Gülen, Milli Görüş hareketinin lideri merhum Necmettin Erbakan’a yönelik düşmanlığıyla biliniyor. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, Erbakan’ın her fırsatta Gülen konusunda kendilerini uyardığını belirterek, şöyle dedi: “Türkiye’de siyasi parti liderleri içerisinde Deniz Baykal dahil, Bülent Ecevit, Süleyman Demirel, Turgut Özal, Tansu Çiller, Mesut Yılmaz, Alparslan Türkeş gibi bütün isimlerle fotoğrafları vardır, bir araya gelmişliği vardır Fethullah Gülen’in ama Erbakan Hocamızla ve hatta Mustafa Kamalak’la hiç bir araya gelmemişler” dedi.

Yalman, yıllar önce dinlediği Gülen’in bir konuşmasını da paylaştı: “70’li yılların sonunda Gülen’in bir konuşmasını dinledim. İşte ‘ağır sanayi ağır sanayi diyen, ağır sanayin başına göçsün’ diye Erbakan Hoca’ya saldırıyordu. Dolayısıyla Erbakan Hocamıza karşı, Milli Görüş hareketine karşı yaklaşımı o günden belliydi.” 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN