Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? 2019 Magnum çekiliş tarihleri

Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? 2019 Magnum çekiliş tarihleri

Magnum Maserati çekiliş sonuçlarının açıklanma tarihi yaklaşırken, Magnum severler yedikleri dondurmaların çubuklarında yer alan şifreleri gerekli yerlere ileterek çekilişe katılıyor. Peki Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte aradıklarınız…

Her yıl yapılan Magnum Maserati çekiliş sonuçlarının 2019’da ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Kullanıcıların, Magnum çubuklarında yazan şifreyi SMS ya da internet sitesi yoluyla çeşitli bilgilerle birlikte göndermesiyle katıldığı Magnum Maserati çekiliş sonuçlarına dair detaylar karar.com’da…

KAMPANYAYA NASIL KATILINIR?

Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş. (Unilever) tarafından Millî Piyango İdaresi’nin 14 Aralık 2018 tarihli ve 24951361-255.01.02-E.12635 sayılı izni ile 01 Nisan 2019 (saat:00.01)-30 Eylül 2019 (saat:23.59) tarihleri arasında düzenlenen Magnum kampanyası tarihleri arasında Türkiye genelindeki satış noktalarından promosyonlu Magnum (Magnum Badem, Beyaz, Classic, Double Çikolata, Antep Fıstık, Double Bal Badem, Double Karadut&Böğürtlen, Cherry Cherry, Dark, Yakut ürünlerinin şifreleri için 2 çekiliş hakkı; Magnum Mini Classic-Antep Fıstık-Fındık, Mini Classic-Badem-Beyaz, Mini Badem, Mini Classic, Mini Double Bal Badem-Karadut&Böğürtlen, Mini Double Karadut&Böğürtlen-Çikolata-Karamel, Mini Dark, Mini Kış Serisi Tahin&Classic, Mini Beyaz, Mini Cherry Cherry&Badem, Mini Salep ve Mini Yakut& Beyaz ürünlerinin şifreleri için 1 çekiliş hakkı) ürünlerinden satın almaları durumunda, ürün içindeki çubukların üzerinde bulunan katılım şifresini, ad, soyad ve adres bilgileri ile beraber kelime aralarında birer boşluk bırakarak tüm operatörlerden 2992 kısa mesaj servis numarasına kısa mesaj ile gönderenler ya da www.magnum.com.tr (ücretsiz) web sitesindeki, Magnum iPhone ya da Magnum Android uygulamasındaki ilgili alana gsm no, ad, soyad, adres ve katılım şifresi bilgilerini girenler kampanyaya katılabiliyor.

19-08/14/magnum-maseratijpgs.jpg

KATILIM ÜCRETLERİ

Gönderilen internet, kısa mesaj, iPhone ve Android uygulaması katılımlarından aynı şifreye ait mükerrer katılımlar elenerek, ilk gönderilen şifreli katılım kabul ediliyor. İnternet, kısa mesaj, iPhone ve Android uygulaması katılımlarında şifre, ad, soyad bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekilişe katılım hakkı verilmiyor. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğunda bulunuyor. Kısa mesaj ile Türk Telekom Mobil, Turkcell, Vodafone operatörlerinin tüm aboneleri katılabilir. Kısa mesaj ile başarılı veya hatalı tüm katılımlar KDV ve ÖİV dâhil; Turkcell için 1,00 Türk lirası, Türk Telekom Mobil ve Vodafone için 0,65 Türk lirası olarak katılımcıya yansıtılır. Operatörlerin katılım mesajı birim fiyatlarında değişiklik hakkının saklı olduğu belirtildi.

ÖDÜLLER

Web sitesi, Magnum iPhone ve Magnum Android uygulamaları üzerinden yapılan katılımlarda herhangi bir ücret alınmaz. Kampanyanın ardından yapılacak olan çekilişte 2 kişi Maserati Ghibli Diesel 275hp 2018 Model Otomobil (piyasa değeri: 1.244.933,00 Türk lirası) ikramiyesi kazanır. Kampanya duyurularında kullanılan ikramiye görselleri ile verilecek ikramiyenin renk ve özellikleri değişebilir.

MAGNUM MASERATİ ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Çekiliş, 14 Ekim 2019 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. (U2 Tanıtım) Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak yapılacak. Kazanan talihliler 19 Ekim 2019 tarihli Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki’nde duyurulacak. Asil talihliler, başvuru için en geç 03 Kasım 2019; yedek talihliler de en geç 18 Kasım 2019 tarihine dek kimlik fotokopileri, ikramiye kazandıkları okunabilir şifreli ürün çubukları ve iletişim bilgileri ile [email protected]’ye veya U2 Tanıtım’ın yukarıda belirtilen adresine şahsi olarak başvuruda bulunmaları ve istenilen belgeleri tam ve eksiksiz teslim etmeleri durumunda ikramiyelerini teslim alabilecektir.

KAMPANYA DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN