Manisa Akhisar'da peş peşe korkutan depremler | İstanbul'dan da hissedildi

Manisa Akhisar'da peş peşe korkutan depremler | İstanbul'dan da hissedildi

Son bir haftada peş peşe sarsıntıların yaşandığı Manisa'da akşam saatlerinde 4.3 ve 5 büyüklüğünde depremler meydana geldi. 4.8 şiddetindeki depremin İzmir ve İstanbul'dan da hissedildiği bildirildi.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde saat 19.47'de meydana gelen 4.3 büyüklüğünde depremin ardından saat 20.55'te 4.8 şiddetinde bir sarsıntı daha gerçekleşti.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Manisa'nın Akhisar ilçesinde saat 19.47'de, 7 kilometre derinlikte 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ardından 20.55'te 4.8 şiddetinde bir deprem daha kaydedildiği belirtildi.

İSTANBUL'DAN DA HİSSEDİLDİ

20.55'te yaşanan 4.8'li kdepremin başta İzmir olmak üzere Ege Bölgesi'nde hissedildiği öğrenildi. Sosyal medyada depremin İstanbul'dan da hissedildiği dair paylaşımlar yapıldı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Manisa Valiliği art arda yaşanan depremlerle ilgili olarak, "Depremden kaynaklanan herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır" açıklamasında bulundu.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN