Manisa'da ölü bulunan gençlerin ölüm nedenleri belli oldu

Manisa'da ölü bulunan gençlerin ölüm nedenleri belli oldu

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde ölü bulunan 4 gencin ölüm nedenleri belli oldu. Jandarma Genel Komutanlığı Kriminal Daire Başkanlığı'nın raporuna göre gençlerden Ümit Zangal'ın uyuşturucudan öldüğü, diğer 3 gencin ise sırasıyla av tüfeğiyle intihar ettiği belirlendi.

Manisa'da 4 gün önce tarlada ölü bulunan gençlerin ölüm nedenleri belli oldu.

Jandarma Genel Komutanlığı Kriminal Daire Başkanlığı'ndan beklenen kriminal rapor, Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı'na ulaştı.

Soruşturmayı yürüyen başsavcılık tarafından incelendiği öğrenilen raporda, ilk edinilen bilgiye göre Ümit Zangal'ın uyuşturucudan öldüğü, Muharrem Zengin (22), Neşet Dalgın (24) ve Serkan Zangal'In (23) av tüfeğiyle sırayla intihar ettikleri yer aldı.

SESLENDİKLERİ KİŞİ AĞABEYİ ÇIKTI

Kestelli Mahallesi'nde cansız bedenleri bulunan 3 gencin intihar etmeden önce çektikleri videoda seslendikleri Mert isimli kişi ölenlerden Neşet Dalgın'ın uzman onbaşı olan ağabeyi çıkmıştı. 

Videoyla ilgili konuşan Mert Dalgın, "'Birbirimizi bırakmayacağız' diye söz vermiştik. Videoyu şaka sandım, meğerse gerçekmiş" demişti. 

NE OLMUŞTU?

Ahmetli'nin Kestelli Mahallesi Bintepeler Akçeşme mevkisinde, 31 Ocak Pazar günü saat 17.00 sıralarında peş peşe gelen silah seslerini duyan vatandaşlar, jandarmayı aradı.

Ekipler, olay yerinde yaptıkları incelemede, Serkan (23) ve Ümit Zangal (20) ile Muharrem Zengin (22) ve Neşet Dalgın'ın (24) hayatını kaybettiğini belirledi.

Bu kişilerden 3'ünün av tüfeğiyle başlarından vurulduğu, birinde ateşli silah ya da kesici, delici alet yarası olmadığı, söz konusu tüfeğin ise Muharrem Zengin'in babasına ait olduğu tespit edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR (7)
7 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN