Korkunç olay! Çiftçi evine dönerken 4 genç cesedi buldu

Korkunç olay! Çiftçi evine dönerken 4 genç cesedi buldu

Manisa'da tarlasından evine dönerken, 4 gence ait ceset bulan çiftçi, karşılaştığı korkunç manzarayı hemen jandarma ekiplerine bildirdi.

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde tarlasından dönen bir çiftçi, yol kenarında bir aracın yanında 4 ceset buldu. İhbar üzerine olay yerine intikal eden ekipler, yaptıkları incelemede Serkan (23) ve Ümit Zangal (20) ile Muharrem Zengin (22) ve Neşet Dalgın'ın (24) hayatını kaybettiğini belirledi. 

3'Ü AV TÜFEĞİ İLE İNFAZ EDİLDİ

Bu kişilerden 3'ünün av tüfeğiyle başlarından vurulduğu, birinde ateşli silah ya da kesici, delici alet yarası olmadığı, söz konusu tüfeğin ise Muharrem Zengin'in babasına ait olduğu tespit edildi 

Cesetler, incelemelerin ardından Turgutlu Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 

Bölgeye gelen ölen kişilerin yakınları ise sinir krizi geçirdi. 

Olayın aydınlatılması ve cesetleri bulunan kişilerin kesin ölüm nedeninin belirlenmesine ilişkin başlatılan çalışma sürüyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN