Mansur Yavaş: İnterneti olmayan vatandaşın faturasını biz ödeyeceğiz

Mansur Yavaş: İnterneti olmayan vatandaşın faturasını biz ödeyeceğiz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, internet alt yapısı olmadığı için uzaktan eğitime katılamayan köylere internet bağlantısı kurmak için çalışmalara başladıklarını ve faturayı da belediyenin karşılayacağını söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabından karantina döneminde evde eğitim gören ve internete erişemeyen öğrenciler için yeni projesini açıkladı.

İnternet alt yapısı olmayan köylere hizmet ulaştırılması için TÜRKSAT ile görüşmelere başladıklarını Twitter hesabı üzerinden duyuran Yavaş, internet ücretinin de belediye tarafından karşılanacağının müjdesini verdi.

Yavaş’ın Twitter’dan yaptığı paylaşım şöyle:

* Ankara bizim için sadece merkez ilçelerden ibaret olmadı. Hiçbir evladımız imkansızlıklardan dolayı mağdur olmasın diye yakın zamanda mahalle olan köylerimize internet hizmeti sağlamak için TÜRKSAT ile görüşmelere başladık.

* İnternet ücreti belediyemizce karşılanacaktır.

1-001.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN