Sürekli sözü kesilen Mansur Yavaş'tan sert tepki: Ben de seni reddediyorum

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde ilk sokağa çıkma yasağının ardından esnafa sağlanan maddi desteğin tekrar gündeme gelmesi gerilime neden oldu. Yavaş, sık sık sözünü kesen AK Parti meclis üyesine “Ben de seni reddediyorum” diye tepki gösterdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin İçişleri Bakanlığı tarafından ilan edilen ilk sokağa çıkma yasağı nedeniyle zarara uğrayan pazar esnafına sağladığı maddi destek mecliste yeniden gündeme gelince gergin anlar yaşandı. 

Konuya ilişkin kendisine yöneltilen eleştirilere cevap veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Gece saat 11.30 birden bire sokağa çıkma yasağı geldi. Ertesi gün pazar kuracak olan esnaf o akşam alana mallarını koymuştu. Sadece o alana mallarını bırakan esnafa ulaşıldı ve malları satın alındı. Yaşanan olay budur. Ürünü oraya götürmeyen insana biz neden yardım edeceğiz, bu insanın zararı yok ki” ifadelerini kullandı.

TANSİYONU YÜKSELTEN TARTIŞMA

Yapılan yardımların tümünün belgeleri olduğunu da vurgulayan Yavaş, bunları meclis üyelerine dağıtılacağını söyledi. Bu esnada AK Parti sıralarından Başkan Yavaş’ın sözü kesilince tansiyon bir anda yükseldi.

AK Parti meclis üyesinin yazılı açıklamayı reddettiğini ve sözlü açıklama istediğini söylemesi üzerine Yavaş, “Ben de seni reddediyorum, söz vermeden konuşamazsın” diye tepki gösterdi. AK Partili üyenin konuşmasını sürdürmesi üzerine mecliste gergin anlar yaşandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN