Mansur Yavaş'tan filyasyon ekibinin taksi ücretini karşılayacak

Mansur Yavaş'tan filyasyon ekibinin taksi ücretini karşılayacak

Mansur Yavaş, karantinada olan vatandaşlara sağlık ekiplerinin hızlı müdahale edebilmesi için filyasyon ekibinde yer alacak 300 taksicinin günlük giderlerinin Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacağını açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, pandemi sürecinde toplum sağlığını önceleyen yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Sağlık Bakanlığı ve Ankara Valiliği ile iş birliği yapan Büyükşehir Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sürdürülen filyasyon çalışmalarında hızlı müdahale için görev yapan 300 taksicinin günlük giderlerini karşılayacak. Uygulamayla salgın nedeniyle karantina altındaki vatandaşlara gecikme yaşanmadan tıbbi müdahalenin yapılabilmesi amaçlanıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu çalışmalar kapsamında bir yandan da ekonomik yönden zarar gören esnafa destek sağlamış olacak.

İNTERNETİ OLMAYAN ÖĞRENCİLERE FATURA DESTEĞİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, internet alt yapısı olmadığı için uzaktan eğitime katılamayan köylere internet bağlantısı kurmak için çalışmalara başladıklarını ve faturayı da belediyenin karşılayacağını söylemişti.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN