Mehmet Demirkol kimdir, kaç yaşında, nereli? Mehmet Demirkol Bein Sports'tan neden ayrıldı?

Mehmet Demirkol kimdir, kaç yaşında, nereli? Mehmet Demirkol Bein Sports'tan neden ayrıldı?

'Bein Sports'tan ayrılan Mehmet Demirkol hangi kanalla anlaştı?' sorusunun yanıtı futbolseverler tarafından merak edilirken 'Mehmet Demirkol'un yeni kanalı belli oldu!' Süper Lig maçlarının yayıncısı Bein Sports'ta yorumculuk yapan ünlü spor gazetecisi, kanaldan ayrıldığını duyurdu. Yorumları ilgiyle takip edilen Mehmet Demirkol'un ayrılık kararı, sosyal medyada sürpriz olarak karşılanırken, başarılı yorumcu kendi isteğiyle yeni maceralar için bu kararı aldığını açıkladı. Uzun yıllar NTV Spor'da futbol yorumculuğu yaptıktan sonra, 17 Mart 2018'de kanalın kapanmasının ardından Bein Sports'a transfer olmuştu. İşte, 'Mehmet Demirkol biyografisi'...

'Mehmet Demirkol kimdir, kaç yaşında, nereli?', 'Mehmet Demirkol Bein Sports'tan neden ayrıldı?' sorularının yanıtları internette araştırılırken 'Mehmet Demirkol'un yeni kanalı belli oldu!'. Futbolseverlerin ilgiyle takip ettiği gazeteci Mehmet Demirkol, Bein Sports ile yolların ayrıldığını duyurdu. İki sezondur Bein Sport Haber kanalında futbol gündemini yorumlayan ünlü spor yazarı, yeni hedeflerini gerçekleştirmek üzere kendi isteğiyle görevini bıraktığını açıkladı. Detaylar haberimizde...

MEHMET DEMİRKOL BEIN SPORTS'TAN NEDEN AYRILDI?

Son iki yıldır Süper Lig yayıncı ıBein Sports ekranlarında izlediğimiz ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak kanaldan ayrıldığını duyurdu.

Daha önce NTV Spor'da uzun yıllar program yapan tecrübeli gazeteci, Bein Sports'tan ayrıldığını şu ifadelerle açıkladı: "İki yıldır büyük keyifle çalıştığım Digiturk'ten yeni hedeflerin peşinde koşmak üzere ayrılmaya karar verdim. Tüm çalışma arkadaşlarıma ve izleyicilerimize teşekkür ederim."

MEHMET DEMİRKOL HANGİ KANALLA ANLAŞTI?

Bein Sports'tan ayrılan Mehmet Demirkol'un yeni adresinin neresi olacağı merak ediliyor. Daha önce dijitale ağırlık vermeye karar verdiğini ifade eden tecrübeli spor yazarı, başka bir televizyon kanalıyla anlaşmak yerine dijital platformlarda boy gösterebilir.

MEHMET DEMİRKOL'UN YANİ KANALI BELLİ OLDU!

Geçen hhafta Bein Sports'tan ayrıldığını açıklayan spor yazarı ve yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Dergi'ye transfer olduğunu duyurdu. Socrates Dergi'nin Youtube kanalında futbol gündemini değerlendirecek ünlü spor yorumcusunun, aylık yayınlanan dergide yazarlık yapıp yapmayacağına ilişkin bir açıklama yapılmadı.

MEHMET DEMİRKOL KİMDİR?

Anne tarafı İstanbullu, baba tarafı Hataylı (Kırıkhan) bir ailenin çocuğu olarak 1970'te İstanbul'da dünyaya geldi. Galatasaray Lisesi'nden mezun olduktan sonra lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamlamıştır.

1994 yılında okul bitince halkla ilişkiler şirketi Capitol'de beş yıl metin yazarlığı yaptı. İlk futbol yazısı haftalık olarak yayınlanan Gazete Pazar'da çıktı.ve metin yazarlığı ile beraber sürdürdüğü futbol yazılarını gazete kapanana kadar sürdürdü.1999 yılında askerliğini yaptığı sırada yaşanan 17 Ağustos Depremi ve ertesinde yaşadıkları onu sarstı ve askerlik dönüşü ne yapacağını düşünmek için ABD'ye gitti. Dönüşünde aldığı tekliflerle tekrar yazmaya başladı.

Sırasıyla Yeni Bin Yıl, Radikal, Milliyet gazetelerinde spor yazarlığı yapan Demirkol, Fanatik gazetesinde yazarlığa devam etmektedir.

Ayrıca çeşitli televizyon kanallarında spor yorumculuğu yapmış olan Demirkol, NTV Spor kanalında Spor Servisi ve +90 programlarında yorumculuk yaptıktan sonra son olarak Bein Sports ekranlarında boy gösterdi. Taa Han Min Guk 2002, Dünya Mektupları adında yayınlanmış bir kitabı vardır.

Sedef Demirkol ile evli olan ünlü spor yorumcusunun Ela ve Ali adında iki çocuğu vardır.

MEHMET DEMİRKOL KAÇ YAŞINDA?

1970 doğumlu olan tecrübeli gazeteci, 2020 yılı itibariyle 50 yaşındadır.

MEHMET DEMİRKOL INSTAGRAM

Futbol yorumları ilgiyle takip edilen gazeteci, sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @mehmetdemirkolb kullanıcı adıyla yer almaktadır.

Son dakika spor haberlerini KARAR SPOR'dan takip edebilirsiniz.

SÜPER LİG ŞAMPİYONU ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE DİREKT GİDEMEYECEK!

BU SEZON HANGİ TÜRK TAKIMLARI AVRUPA KUPALARINA GİDECEK?

FUTBOL ERKEK OYUNU MUDUR?

BEIN SPORTS HABER NASIL İZLENİR?

SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN