Melih Şendil'in yeni adresi belli oldu

Melih Şendil'in yeni adresi belli oldu

Kadınlar hakkındaki sözlerinden sonra beIN Sports’taki görevine son verilen spiker Melih Şendil, Demirören Medya’nın sahibi olduğu D-Smart’la anlaşmaya vardı.

“Kadınlar futbolda olmamalı." sözleriyle gündem olan spor spikeri Melih Şedil'in yeni adresi belli oldu. beIN Sports’taki işine son verilen Şendil’in yeni adresi Demirören Medya oldu.

Cinsiyetçi söylemlerine gelen tepkilerin ardından 12 Ağustos’ta Türkiye futbol liglerinin Katar kökenli yayıncısı beIN Sports’tan gönderilen Şendil, Demirören Ailesi'nin sahip olduğu ve Demirören Medya bünyesinde faaliyet gösteren yayın platformu D-Smart ile anlaştı.

ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Melih Şendil, Şampiyonlar Ligi’ndeki Real Madrid ve Manchester City maçının ardından yayınlanan 8 Ağustos tarihli programda, “Kadınlar futbolda olmamalı. Başkan olsam asla pembe forma yaptırmam” dedikten sonra büyük tepki çekmişti. Şendil’e sadece kamuoyu değil, kanalda birlikte çalıştığı kadın spikerler de tepki göstermişti.

Şendil, kendisine yönelik tepkilerin ardından özür dileyerek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Cinsiyet ayrımcılığına her zaman kati bir şekilde karşı çıkan beIN SPORTS ailesinin yani sıra, başta tüm kadınlardan ve izleyicilerimizden dün akşamki ‘Maç Sonu’ programında yaptığım niyetimi asan yorumlar nedeniyle kırgın olan saygın halkımızdan içtenlikle özür dilerim” ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN