Yıldız basketbolcu koronaya yakalandığını maçta öğrendi

Yıldız basketbolcu koronaya yakalandığını maçta öğrendi

NBA'de Philadelphia 76ers forması giyen basketbolcu Seth Curry, koronavirüs testinin pozitif çıktığını maç sırasında öğrendi.

NBA'da oynayan Seth Curry'nin koronavirüs testi pozitif çıktı. Curry, test sonucunu takımının Brooklyn Nets ile oynadığı maçta öğrendi.

Philadelphia 76ers, Brooklyn Nets'e 122-109 yenilirken, maç sırasında koronavirüs hareketliliği yaşandı.

TÜM TAKIM KARANTİNAYA ALINDI

ESPN'in haberine göre, 76ers forması giyen Seth Curry'nin koronavirüs testi pozitif çıktı. Curry, bu durumu takımının Brooklyn Nets ile oynadığı maç sırasında öğrendi. Bu haber üzerine tüm takımın New York'ta karantinaya alındığı ve temas takiplerinin yapılmaya başlandığı belirtildi.

İlk çeyrekte yardımcı antrenör Sam Cassell ve pivot Joel Embiid'in yanında maskesiyle oturan Curry, daha sonra saha alanından takımdan ayrı olarak ayrıldı ve tecride yöneldi.

Curry'nin testinin pozitif çıkmasından sonra 76ers, New York'taki otelinde karantinaya girdi ve test protokollerini beklemeye başladı. Philadelphia, Cumartesi günü Denver Nuggets'a karşı oynayacağı maç için evine dönecek.

Embiid, ESPN'e yaptığı açıklamada virüsü kapmadığından emin olana kadar kendi kendini karantinaya almayı planladığını söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN