Memur maaşları erken yatacak mı? 2019 Kurban Bayramı'ndan önce yatacak mı?

Memur maaşları erken yatacak mı? 2019 Kurban Bayramı'ndan önce yatacak mı?

Memur maaşları erken yatacak mı? Memur maaşları bayramdan önce yatacak mı? 2019 Kurban Bayramı ne zaman? Memur maaşları ne zaman yatacak? Memur Ağustos maaşları ne zaman ödenecek? Kurban Bayramı'na sayılı günler kala maaşların hesaplara ne zaman yatırılacağı araştırılıyor. Her ay 15'inde yatırılan maaşlar bu kez bayrama denk gelecek. Bu nedenle erken yatması bekleniyor. İşte ayrıntılar...

Memur maaşları erken yatacak mı? sorusu 2019 Kurban Bayramı'nın yaklaşması nedeniyle araştırılıyor. Her ay 15'inde yatırılan memur maaşlarının bu kez 10-18 Ağustos tarihleri arasında bayram olması nedeniyle erken yatırılması bekleniyor.

Peki Memur maaşları bayramdan önce yatacak mı? 2019 Kurban Bayramı ne zaman? Memur Ağustos maaşları ne zaman ödenecek? 

MEMUR MAAŞLARI ERKEN YATACAK MI?

Memur maaşlarının bayrama denk gelmesi nedeniyle 8-9 Ağustos tarihleri arasında erken yatırılması bekleniyor.

2019 KURBAN BAYRAMI TATİLİ NE ZAMAN?

Kurban Bayramı’nın birinci günü 11 Ağustos Pazar’a denk gelecek.  12 Ağustos Pazartesi, 13 Ağustos Salı ve 14 Ağustos Çarşamba günü de Kurban Bayramıtatili tarihleri arasında.

TATİL KAÇ GÜN?

15 Ağustos Perşembe ve 16 Ağustos Cuma bayram tatiline dahil edilirse, 17 Ağustos Cumartesi ve 18 Ağustos Pazar da hafta sonu tatiline denk geleceğinden 10-18 Ağustos tarihleri arasında 9 gün bayram tatili olacak.

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN