Mezarlara saldıran IŞİD'liler tutuklandı

Mezarlara saldıran IŞİD'liler tutuklandı

Adana'nın Yüreğir ilçesinde 79 mezara zarar verdiği gerekçesiyle gözaltına alınan IŞİD bağlantılı 6 kişiden 5'i tutuklandı.

Adana'da aralarında şehitlerin mezarlarının da olduğu mezarlara saldıran IŞİD'liler hakkında karar verildi.

Alınan bilgiye göre, 20 Şubat Cumartesi günü merkez Yüreğir ilçesi Alihocalı Mahallesinde bulunan mezarlıkta, aralarında 15 Temmuz şehitleri polisler Ahmet Oruç, Mehmet Oruç kardeşler ve sivil şehit İbrahim Yerlikaya’nın mezarlarının da aralarında bulunduğu toplam 79 mezarın tahrip edilip zarar verilmesi olayı ile ilgili olarak terör örgütü IŞİD ile bağlantılı oldukları belirlenen H.Ö., İ.Ö., A.B.D., T.A., F.B. ve H.Ç. isimli 6 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden, IŞİD silahlı terör örgütünün sözde Türkiye emiri Mahmut Özden’in oğlu H.Ö. ile A.B.D., T.A., F.B. ve H.Ç. çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesince tutuklandı.

Şüphelilerden, Mahmut Özden’in yeğeni, İ.Ö. ise ev hapsi cezasıyla serbest bırakıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN