Vali duyurdu: Çiğ köfteci saldırısına iki tutuklama

Vali duyurdu: Çiğ köfteci saldırısına iki tutuklama

Afyonkarahisar'da çiğ köfteci dükkanındaki çalışana 'çiğ köfte acılı' diyerek saldıran Gurur Şenel ve kardeşi Hüseyin Şenel çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Gurur Şenel sipariş ettiği çiğ köftenin acılı olduğu gerekçesiyle iş yeri çalışanı Yılmaz Koç'u yumrukladı ve darp etti. Olaydan sonra çiğ köfteci dükkanına saldıran Gururu Şenel'in kardeşi Hüseyin Şenel ve 2 yakınının adliyedeki işlemleri tamamlandı. İfadelerinden sonra B.B. ve D.B. kardeşler serbest kalırken, mahkemeye sevk edilen Gurur ve Hüseyin Şenel kardeşler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

VALİ GÖKMEN ÇİÇEK DE DUYURDU

Gurur ve Hüseyin Şenel kardeşlerin çıkarıldıkları mahkemede tutuklandıklarını sosyal medyadan duyuran Vali Gökmen Çiçek, paylaşımında, İlimizde bir iş yerinde yaşanan maalesef vicdanları yaralayan bir gencimizin saldırıya uğradığı ve ardından kardeşinin karıştığı iş yerine zarar verme olayıyla ilgili olarak iki zanlı dün gözaltına alınmışlardı.

Bugün her iki zanlı çıkarıldıkları mahkemede tutuklanmışlardır ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN