Microsoft’un Teams uygulaması çöktü

Microsoft’un Teams uygulaması çöktü

Birçok kişi tarafından uzaktan toplantı ve online eğitim için kullanılan Microsoft’un Teams uygulaması çöktü

Zoom ile birlikte en çok kullanılan uygulamalar arasında yer alan Microsoft’un Teams uygulamasına erişim sorunu yaşanıyor. Yaşanan erişim sorununun Türkiye merkezli olduğu görülüyor.

İnternet servislerinde yaşanan erişimi sorunlarını anlık olarak izleyen Down Detector'un canlı haritalarına da durum bu şekilde yansıdı.

Habertürk'ün haberine göre, Microsoft’un Teams sunucularına bağlantısında yaşanan sorun nedeniyle kullanıcılar uygulamaya bağlanamadı. Yaşanan erişim sorunu nedeniyle Teams kullanıcıları, internet bağlantıları olmasına karşın, “İnternet yok, bağlantınızı kontrol edip tekrar deneyiniz” şeklinde uyarı mesajı ile karşı karşıya kaldı.

Koronavirüs salgını ile birlikte artan uzaktan eğitim ve evden çalışma kapsamında Microsoft’un Teams platformu, Zoom ile birlikte en çok kullanılan uygulamalar arasına girmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN