Son dakika: Twitter çöktü! Dünya genelinde erişim engeli yaşanıyor

Son dakika: Twitter çöktü! Dünya genelinde erişim engeli yaşanıyor

Son dakika haberi... Twitter, Türkiye’de çöktü. Aynı sorun ABD'nin bazı eyaletlerinde ve Avrupa ülkelerinde de yaşandı. Konuyla ilgili resmi bir açıklama ise henüz yapılmadı.

Son dakika haberine göre; sosyal medya platformu Twitter’a gece yarısından sonra Türkiye’de erişim sorunu yaşandı. ABD’nin bazı eyaletleri ile Avrupa ülkelerinde de aynı sorunun yaşandığı öğrenilirken, konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

twitter-son.jpg

ABD'nin New York ve Los Angeles dahil olmak üzere doğu ve batı bölgeleri ve Avrupa ülkelerinde de Twitter'a erişim sorunu yaşandığı bildirildi.

Downdetector web sitesine göre ABD ve Avrupa'dan Twitter kullanıcıları, platforma erişim sorunu yaşadı. 

Kullanıcıların yaklaşık yüzde 60'ı web sitesine erişimde sorun yaşadığını, yüzde 27'si ise platforma iPhone ve iPad uygulamalarından erişemediğini belirtti.

TRUMP’IN HEDEFİNDE

Twitter son olarak Demokrat rakibi Joe Biden’ın oğlunun e-postalarıyla ilgili haberin yayılmasını sınırlandırma getirmesi ile ABD Başkanı Donald Trump’ın hedefi haline gelmişti. Trump, sosyal medya devi için “Onlar Demokrat Partinin ve radikal sol hareketin üçüncü kolu gibi çalışıyor” demişti.

TWITTER: PAYLAŞIMLAR İLKEMİZE AYKIRI

Twitter ise söz konusu haberle ilgili bağlantıların ya da görsellerin paylaşılmasını engellediğini duyurarak bu haberin şirketin ‘hacklenme yoluyla elde edilmiş belgelerin paylaşılmaması’ ilkesine aykırı olduğunu açıklamıştı. 

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN