MSB'den teşekkür klibi: Aziz milletimize sonsuz şükran

MSB'den teşekkür klibi: Aziz milletimize sonsuz şükran

MSB, 'Mehmetçiğe selam gönder' etiketiyle sosyal medyada başlatılan kampanyaya gösterilen yoğun ilgi için teşekkür klibi yayınladı. Söz konusu klip Twitter'dan "Asil milletimize sonsuz saygı, sevgi ve şükranlarımızı sunarız" notuyla paylaşıldı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından 'Mehmetçiğe selam gönder' etiketiyle başlatılan kampanya sonrası gösterilen yoğun ilgi nedeniyle teşekkür klibi hazırlandı.

Klip, bakanlığın Twitter'daki hesabında 'Barış Pınarı Harekatı'nda Kahraman Mehmetçiğimizi yalnız bırakmayan, gönderdikleri selamlarla moral ve motivasyonumuzu artıran asil milletimize sonsuz saygı, sevgi ve şükranlarımızı sunarız' notuyla paylaşıldı.

1 dakika 49 saniye süren klipte, ilk olarak harekata katılan askerlerin görüntülerine yer verildi. ?Klibin devamında ise halkın 'Mehmetçiğe selam gönder' etiketiyle sosyal medyadan paylaştığı destek videoları yer aldı.

19-10/24/msb.jpg

Klip, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asker selamı verdiği fotoğraflar ile 'Barış Pınarı Harekatı'nda bizi yalnız bırakmayan aziz milletimize sonsuz saygı ve şükranlarımızı sunarız' denilerek, sonlandırıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN