Muharrem Usta kimdir?- Trabzonspor Başkanı kim oldu?

Muharrem Usta kimdir?- Trabzonspor Başkanı kim oldu?

Trabzonspor'un 70. genel kurulunda oy verme işlemi sona erdi. Yeni Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta oldu. Peki, Muharrem Usta kimdir?

Trabzonspor'un 70. genel kurulunda oy verme işlemi sona erdi. Hayri Gür Spor Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulda başkan adaylarının konuşmasının ardından üyeler, 20 sandıkta oylarını kullandı. Yoğun ilginin olduğu genel kurulda saat 16.00'da tamamlanması gereken oy verme işlemi 16.55'de sona erebildi.

Muharrem Usta kimdir?

Sağlık sektöründe yaptığı yatırımlarla adını duyuran Muharrem Usta, 1965 yılında Trabzon'da doğdu. 1989 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 1993 yılında hastane yöneticiliği alanına yöneldi.

1995 yılında Türkiye'nin en büyük hastaneler zinciri Medical park'ın temellerini attı. Medical Park Hastaneler Grubu ve Liv Hospital Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Usta, uzun süre Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği Başkanlığı yaptı.

Aynı zaman da İstanbul Ticaret Odası Sağlık Komsiyonu üyeliği de bulunan Muharrem Usta, sağlıkta yaptığı yatırımların yanı sıra spora ve sporcuya verdiği desteklerle de tanınıyor. Muharrem Usta evli ve üç çocuk babasıdır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN