Nedim Yamalı: İki hafta içinde tüm başkanlarımızı atamış olacağız

Nedim Yamalı: İki hafta içinde tüm başkanlarımızı atamış olacağız

Gelecek Partisi Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nedim Yamalı, konuk olduğu Çağlar Cilara’nın programında, teşkilatlanma çalışmalarına dair açıklamalarda bulundu.

Pandemi sürecinde rağmen 63 ilde teşkilatlanan Gelecek Partisi’nin yoluna dolu dizgin devam ettiğini söyleyen Yamalı, “İki hafta içerisinde kalan 18 ilimizin de başkanlarını atamış olacağız” dedi.

Nedim Yamalı’nın konuşmasından ilgili bölüm şu şekilde:

Bu hafta itibariyle 63 ilde il başkanlarımızı tespit etmiş olduk. Bu illerin 50 civarında il yönetim kurulumuz ve yeterli sayıda ilçe yönetimimiz belli oldu. 250 ilçede de ilçe teşkilatlarımız kuruldu. 16 Haziran itibariyle ilçe kongrelerimiz ve kongre süreçlerimiz başladı. Bu hafta itibariyle 40 ilçe kongremizi bitirmiş olacağız. Pandemi süreci yaşamamış olsaydık bugün itibariyle 81 ilimizin il başkanları belli olmuş, teşkilatlarımız kurulmuş ve 400 ilçe teşkilatımız da kurulmuş olacaktı. Teşkilat kurmakta zorlanmıyoruz, çok sayıda müracaat arasından arkadaşlarımız çalışma sonucunda belirleniyor. Yalnızca 18 ilimiz kaldı, onları da bir iki hafta içerisinde bitireceğimizi düşünüyorum.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN