Netflix 1 aylık ücretsiz deneme sürümünü kaldırdı

Netflix 1 aylık ücretsiz deneme sürümünü kaldırdı

Netflix'in kullanıcılara deneme sürümü olarak sunduğu ücretsiz 1 aylık üyelik sistemi Türkiye'de kaldırıldı.

Online dizi-film platformu Netflix'in ücretsiz deneme süresi Türkiye'de kaldırıldı. Netflix Türkiye'nin internet sitesine girip deneme süresi başlatmak isteyen kullanıcılar artık bu seçeneğin olmadığını görüyor.

Bu özelliğin kaldırılması ile ilgili çeşitli söylentiler olmasına karşılık Netflix yetkilisinden açıklama geldi. Yetkili, "Netflix olarak Türkiye’de yeni üyeler kazanmak ve onlara harika bir Netflix deneyimi sunmak için farklı kampanyalar planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Şirket, daha önce Birleşik Krallık ve Meksika'da da 1 ay ücretsiz üyelik özelliğini kaldırmıştı.

NETFLIX'TEN AÇIKLAMA

Netflix Destek sayfasında da konuyla ilgili şu açıklama yer alıyor:

"Şu anda ülkenizde ücretsiz deneme sunulmamaktadır. Yeni üyeliğinizi başlatmak için Netflix.com adresine gidin, size en uygun planı ve ödeme seçeneğini seçin, e-posta adresinizi girin, bir parola belirleyin ve izlemeye başlayın.

Netflix üyeleri, dizi ve film kataloğunun tamamına anında erişebilir. Yayın planları, cihazlar ve daha fazlasına ilişkin bilgiler Netflix nedir? başlıklı sayfada bulunabilir.

Netflix üyeliğinizi başlattıktan sonra üyeliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz."

ÜCRETSİZ DENEME NEDEN KALDIRILDI?

Bundan 6 ay önce önce Türkiye'de 1,5 milyon adet ücretli üyesi olduğunu açıklayan Netflix, yeterli içerik ve bunların yeterli bilinirliğe ulaşmasıyla birlikte üye kazanımında farklı kampanyaları deneme kararı aldı.

Şirketin Türkiye'deki cirosunu net bir şekilde bilmesek de 2019'da 500 milyon TL'nin üzerinde olduğunu söyleyebiliriz. Şirketin globalde 2019'un son çeyreğinde 5,47 milyar dolar gelir elde etmiş yıl boyunca ise 20,16 milyar dolar gelir elde ettiğini açıklanmıştı.

20-02/05/095123385-screenshot3.jpg

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN