New York Times ve BBC'den Erdoğan'a algı operasyonu

New York Times ve BBC'den Erdoğan'a algı operasyonu

New York Times ve BBC seçime bir gün kala Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan algı operasyonlarında zirve yaptı.

İki gazetenin Twitter hesaplarından eş zamanlı olarak Erdoğan hedef alındı.

Diyarbakır'da bombaların patlamasıyla aynı saatlerde New York Times ve BBC de harekete geçti.

New York Times'ın Twitter hesabından "Hangi liderin Beyaz Saray'ın 30 katı büyüklüğünde, 1150 odalı sarayı var" paylaşımında bulunuldu. 

15-06/06/nyt1

BBC ise "altın kaplamalı klozet" yalanına sarılarak "Hangi ülkenin lideri altın klozete sahip olmakla suçlandı" ifadesini kullandı.

15-06/06/bbc-1

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN