Neymar: Gonzalez bana 'Maymun' dedi

Neymar: Gonzalez bana 'Maymun' dedi

Paris Saint-Germain'de (PSG) forma giyen Neymar, deplasmanda karşı karşıya geldikleri Marsilya'nın oyuncularından Alvaro Gonzalez'in kendisine yönelik ‘maymun’ gibi ırkçı ifadeler kullandığını iddia etti.

Fransa Lig 1'de oynanan Paris Saint Germain - Marsilya maçı skordan çok, karşılaşmanın son anlarında yaşanan kavgayla gündeme geldi.

PSG'nin Brezilyalı yıldızı Neymar, Marsilya’nın savunma oyuncusu Alvaro Gonzalez’in kendisine yönelik ırkçı ifadeleri kullandığını belirtti.

İki taraf arasında çıkan kavga sonucunda kırmızı kart gören 5 oyuncudan biri olan Neymar, sahadan ayrılırken hakemi alaycı bir şekilde alkışlayıp yardımcı hakeme ırkçı tacize maruz kaldığını söyledi.

Daha sonra Twitter üzerinden konuya ilişkin açıklamalarda bulunan PSG’li futbolcu, “Tek pişmanlığım, o ırkçı pisliğin suratına vurmamam” diyerek, şu ifadeleri kullandı:

“VAR'ın 'saldırganlığı’mı yakalaması kolay bir şey. Şimdi o ırkçının bana ' o... çocuğu maymun' demesini görmek istiyorum... İşte onu görmek istiyorum. Ne haber? Gökkuşağı Çalımı yapıyorum, cezalandırılıyorum. Küçük bir tokat için oyundan ihraç ediliyorum.”

​GONZALES: BAZEN KAYBETMEYİ ÖĞRENMEN GEREKİR

Irkçılık iddialarını Twitter üzerinden reddeden Gonzalez, takım arkadaşlarıyla beraber fotoğrafını paylaşarak, “Irkçılığa yer yok. Temiz bir maçtı. Bazen kaybetmeyi öğrenmen gerekir. İnanılmaz 3 puan” ifadeleriyle Neymar’a gönderme yaptı.

NEYMAR: KARAKTERSİZSİN

Alvaro’nun tweetini de yanıtsız bırakmayan Neymar, “Hatanı kabul edecek bir adam değilsin. Kaybetmek sporun bir parçası ama ırkçılık değil! Sana saygı duymuyorum. Karaktersizsin!” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN