Neymar'ı sakatladı ölüm tehditleri alıyor

Neymar'ı sakatladı ölüm tehditleri alıyor

Fransa Lique 1'in 13. haftasında Lyon’un Paris Saint-German’i (PSG) 1-0 mağlup ettiği maçın son dakikasında Neymar’ın acı içinde yerde kalmasına neden olan isim olan Thiago Mendes, sosyal medya hesabından özür diledi.

PSG'nin Brezilyalı yıldızı Neymar'ın sakatlanmasına neden olan isim olarak suçlanan Lyonlu Thiago Mendes sosyal medya üzerinden özür mesajı yayınlayarak ölüm tehditleri aldığını söyledi.

NEYMAR'I SAKATLAMAK GİBİ BİR DÜŞÜNCEM YOKTU

Brezilyalı oyuncu yaptığı açıklamada Instagram hesabından konuyla ilgili özürlerini dile getirerek, "Neymar’ın sakatlanmasına neden olduğum için en içten özürlerimi sunuyorum. Çabuk iyileşerek ülkemiz Brezilya’ya ve yine sevenlerine en iyi futbolunu göstermesini dilerim. Ben ve ailem sosyal medyadan ölüm tehditleri bile aldık ama Neymar’ı sakatlamaya çalışmak gibi bir düşüncem yoktu" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN