Obama'nın kızı Malia’ya Kenyalı talip

Obama'nın kızı 
Malia’ya Kenyalı talip

Obama'nın 16 yaşındaki kızı Malia'yla evlenmek istediğini açıklayan Kenyalı avukat Felix Kiprono, Obama'nın kızına 2008'den bu yana ilgi duyduğunu söyledi.

Kenyalı avukat Felix Kiprono, ABD Başkanı Barack Obama ’nın 16 yaşındaki kızı Malia ile evlenmek istediğini ve bunun için "başlık parası" olarak 50 sığır, 70 koyun ve 30 keçi verebileceğini söyledi.

15-05/29/fft107_mf4662617.Jpeg

Felix Kiprono, The Nairobian gazetesine verdiği röportajda hayalinin Malia ile evlenmek olduğunu ve Obama’nın Kenya’ya Temmuz ayında yapacağı ziyarette durumu bizzat ABD Başkanı ile konuşmak istediğini söyledi. Evlilik teklifini Obama’ya götürme niyetinde olduğunu belirten Kiprono, ABD Başkanı’nın Temmuz ayında Kenya’ya yapacağı ilk başkanlık ziyareti sırasında Malia’yı da yanında getirmesini umduğunu sözlerine ekledi. Avukat açıklamasına şöyle devam etti: "Ona 2008'de ilgi duymaya başladım. Aslında, o zamandan beri kimseyle bir ilişki yaşamadım ve ona sadık kalmaya söz verdim. Durumu ailemle de paylaştım ve başlık parasını bulmam için bana yardımcı olacaklarını söylediler."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN