Olga’nın hesabına Fransız kalmışlar

Olga’nın hesabına Fransız kalmışlar

İstanbul ve Ankara’daki 3 cinayetin zanlısı Atalay Filiz’in Aralık 2011’den bu yana kayıp olan eski sevgilisi Olga Seregina konusunda Fransız ve Rus polisinin Fransız kaldığı ortaya çıktı. 

[Karar]
MUHAMMED KILIÇ

Olga’nın yıllar sonra Rus Facebook’u vk.com’daki hesabı aktifleşti. Hesabı şifreyi kırarak ailesinin açtığı belirlendi. Seregina Ailesi, yazışmalarda, Olga’nın kız arkadaşlarıyla sadece selamlaşmadan oluşan yazışmaları olduğunu söyledi.

Basın mensuplarına konuşan aile, kızlarının kaybolmasından bu yana bilgi verilmesine rağmen ne Fransız polisi ne de Rus polisi konuyla ilgilenmediğini belirtti. Türk yetkililer ise bu bilgileri doğruladı. Öte yandan bir yetkili ise bu konuda Filiz’in yakalanmasının hemen ardından İnterpol’e ve Fransız polisine bilgi verildiğini aktardı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN