ÖSYM 2020 yılı sınav takvimini ne zaman açıklayacak? Öğrencilerin meraklı bekleyişi sürüyor

ÖSYM 2020 yılı sınav takvimini ne zaman açıklayacak? Öğrencilerin meraklı bekleyişi sürüyor

2019 yılı sonlarına yaklaşırken ÖSYM tarafından açıklanması beklenen 2020 yılı sınav takvimi merak konusu oldu. Sınava girecekler, ÖSYM 2020 yılı sınav takviminin açıklanmasını bekliyor. Detaylar ise karar.com’da…

2020 yılında, YKS, KPSS, ALES gibi çeşitli alanlarda sınavlara girecek olan adaylar, ÖSYM’nin açıklayacağı takvimi merak ediyor. Peki ÖSYM 2020 yılı sınav takvimini ne zaman açıklayacak? İşte detaylı bilgi…

TARİHLER AÇIKLANDI MI?

2020 yılında farklı alanlarda birçok sınava girecek adaylar sınav takviminin ne zaman açıklanacağını heyecanla bekliyor. Sınav tarihlerine göre çalışmalarını şekillendirecek olan adaylar için bu tarihler önemli.

19-11/12/sinav-1-ekai_cover.jpg

ÖSYM tarafından yapılan YKS, KPSS, ALES, DGS, YDS, DUS, TUS, YÖKDİL, STS TIP, STS DİŞ, YDUS gibi pek çok farklı kategoride sınavın 2020 yılı takvimi henüz açıklanmış değildir. ÖSYM sınav tarihlerinin ne zaman açıklanacağı hakkında henüz bir açıklama yapmış da değildir.

TÜM BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Not: ÖSYM’nin geçmiş yıllardaki uygulamaları ve açıklamalarına bakılacak olursa; 2020 sınav tarihlerinin 2019 Kasım sonu veya 2019 Aralık gibi açıklaması bekleniyor.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN