Özçekim yapan şehzade heykeli ile maske mesajı

Özçekim yapan şehzade heykeli ile maske mesajı

Amasya’da 'özçekim yapan şehzade heykeli’ne koronavirüsle mücadele kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla maske takıldı.

Osmanlı’nın birçok padişahını yetiştiren şehir Amasya’daki cep telefonu ile özçekim yapan 'şehzade heykeli'ne koronavirüs salgınına karşı tedbirlere dikkat çekmek amacıyla maske takıldı.

ehzade.jpg

Koronoya karşı çalışmalarını titizlikle devam ettirdiklerini belirten Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, bu kapsamda tüm birimlerin mesai kavramı olmadan çalıştığını dile getirerek, şunları söyledi: 

Ekiplerimizle detaylı temizlik, dezenfekte çalışmaları ve zabıta ekiplerimizin denetimleri ile mücadelemize ara vermeden devam ediyoruz. 

Bir yandan da kurallara uyma konusunda ekiplerimiz, vatandaşlarımıza sosyal mesaj vermek amacıyla Yeşilırmak kenarında bulunan şehzade heykelimize maske takarak, farkındalık yarattı. 

Vatandaşlar tarafından ilgi gören şehzade heykeliyle hem kuralları hatırlatmış olduk hem de eğlenceli bir görüntü ortaya çıktı. 

Tedbirleri elden bırakmadan ve kurallara uyarak bu salgının hep birlikte inşallah üstesinden geleceğiz.
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN