Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçlerinin iç kesimlere ilerleyişi sürüryor

Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçlerinin iç kesimlere ilerleyişi sürüryor

Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçleri, sınır hattını IŞİD’ten temizledikten sonra iç kesimlere ilerleyişini sürdürüyor. El Bab'a en yakın ÖSO güçlerinin 15 km mesafede oldukları öğrenildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 'Fırat Kalkanı Harekatı' ile desteklenen Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçleri ilerleyişini sürdürüyor. Cerablus ile Azez sınır hattını IŞİD’ten temizleyen ÖSO güçleri, tank ve uçaklarla temizlenen güneydeki El Bab bölgesine doğru ilerliyor. Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre kente en yakın ÖSÖ grubu 15 km mesafede. 

ARAÇ HAREKETLİLİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

Sabah saatlerinden itibaren de Arpakesmez Köyü'nün karşısındaki Suriye topraklarında araç hareketliliği dikkat çekti. Rai ve Azez bölgesinden iki ayrı noktadan Bab'a ilerleyen ÖSO güçlerinin, iç kesimlerdeki bazı noktalarda DAEŞ'li teröristler ile çatıştığı kaydedildi.

 

GAZİANTEP/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN