Pamukkale Turizm kapanıyor mu? Pamukkale iflas mı etti?

Pamukkale Turizm kapanıyor mu? Pamukkale iflas mı etti?

Pamukkale iflas mı etti? Pamukkale şubelerini neden kapatıyor? sorularının yanıtlarını haberimizde aktardık. 56 yıl önce kurulan ve 600 otobüsüyle 15 milyon yolcuya hizmet veren Pamukkale Turizm, 200 şubesini kapatacağını duyurdu. Genel Müdür Mustafa Özdalgıç, şirketin işleyiş biçiminde köklü değişikliklere gideceklerini söyledi. Şirket 2 sene önce de konkordato ilan etmişti. İşte detaylar...

'Pamukkale Turizm kapandı mı?', 'Pamukkale iflas mı etti?', 'Artık sefer yapılmayacak mı?', 'Pamukkale şubelerini neden kapatıyor?' sorularının yanıtları sosyal medyada araştırılıyor. Şehirler arasında yolcu taşıyan köklü turizm firması, son yıllarda yaşanan ekonomik dar boğaz karşısında 2 sene önce konkordato ilan etmiş fakat otobüs seferlerini sürdürmüştü. 600 otobüse sahip şirket, 200 şubesini kapatarak küçülmeye gideceğini açıkladı. Detaylar haberimizde...

PAMUKKALE ŞUBELERİNİ NEDEN KAPATIYOR?

İnternet üzerinden yapılan online işlemlere dikkat çeken Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, şirketin işleyiş biçiminde köklü değişikliklere gideceklerini belirtti.

200 şubenin kapatılacağını ifade eden Özdalgıç, "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İş yapış şekillerimizi değiştiriyoruz. Otogarlar ve şehir içerisindeki belirli satış noktalarını bırakarak yolumuza devam edeceğiz. Tüm Türkiye'de 250 adet şubemiz var. Peyderpey 200 şubeyi kapatacağız. Başka çaresi yok bu işin. Artık ağırlıklı olarak online bilet satışımız olacak. Yolcularımız sağlığı açısından da bu durum çok daha iyi olacak" diye konuştu.

Kapacak 200 şubede çalışan personeller ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

Şirket, 2018'de de konkordato ilan etmişti.

PAMUKKALE TURİZM KAPANDI MI?

Hayır, Pamukkale Turizm'in şehirler arası yolcu taşımacılık faaliyetleri devam ediyor fakat şirketin küçülme kararının ardından otobüs seferlerinın sayısı azaltılacak.

İSTANBUL'DA YENİ TAKSİ SİSTEMİ NASIL OLACAK?

OPET BENZİN İSTASYOLARI KAPANIYOR MU?

BÜYÜK İSTANBUL DEPREMİ KAÇ ŞİDDETİNDE OLACAK?

YURT İÇİ SEYAHATLARDE ZORUNLU OLAN 'HES KODU' ALMAK İÇİN TIKLAYIN

e-DEVLET'TEN SEYAHAT İZİN BELGESİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN