Pandemi nedeniyle işsiz olan genç müzisyen intihar etti

Pandemi nedeniyle işsiz olan genç müzisyen intihar etti

Uzun süredir işsiz olan 2 çocuk babası genç müzisyen canına kıydı. Pandemi nedeniyle iş bulamayan geç babanın ölümü yakınlarını yasa boğdu.

İzmir'in Buca İlçesi'nde oturan ve 18 aydır işsiz olan 2 çocuk babası müzisyen Erdem Topuz, bunalıma girip canına kıydı.

AİLESİNİ AKRABALARINA YOLLADI

Ailesini akrabalarının yanına yollayan bağlama sanatçısı Erdem Topuz, kömür sobasını tutuşturup daha sonra kovayı dışarı çıkardı. Uykuya dalan Topuz, odaya yayılan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Erdem Topuz'dan haber alamayan yakınları durumu polis ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. İçeri giren ekipler Topuz'un cansız bedeni ve odanın ortasında duran kömür kovasıyla karşılaştı.
Aslen Muşlu olan Erdem Topuz'un pandemi yüzünden eğlence mekanlarının kapalı olması nedeniyle yaklaşık 18 aydır işsiz olduğu ve bunalıma girdiği belirtildi. Evli ve 2 çocuk babası bağlama sanatçısının cenazesi Narlıdere Cemevi'nden kaldırılacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN